Peter van der Hurk

PETER VAN DER HURK

Peter van der Hurk, geboren op 27 maart 1949 te Den Haag, is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos (deze naam is later aangenomen) een wereldberoemde paragnost. Peter Hurkos ging naar Amerika en werd aldaar een grote bekendheid. Zowel Peter als zijn vader ontdekten beiden op 37 jarige leeftijd hun paranormale gaven. Peter is helderziend, helderhorend, heldervoelend en is in staat om met overledenen te communiceren. Tienduizenden hebben reeds zijn shows bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.

Bekendheid kreeg Peter vooral toen hij het RTL 4 TV programma ‘Het zesde zintuig’ won. Hierdoor wordt Peter een alom bekende persoonlijkheid waar Nederland niet meer omheen kan. In het seizoen daarna is hij een vaste paragnost bij het programma ‘Het zesde zintuig – Plaats Delict’. Als kroon op zijn werk heeft Peter dit jaar (2016) een award mogen ontvangen voor ‘Medium van het jaar 2015’.

Peter van der Hurk, paragnost, entertainer, vader en echtgenoot. Een man die meer ziet, of beter gezegd, anders ziet dan de meeste mensen. Een gave die hij met humor en nuchterheid deelt met de rest van de wereld.

Zijn tweede boek, De meest gestelde vragen aan een paragnost, is verkrijgbaar via onze webshop.

Naar de webshop