Auteurs

Theo Barkel

Theo Barkel werd geboren in 1968 te Rotterdam. De drang tot schrijven zat er al vroeg in. Geïnspireerd door series als Dr. Who en Star Trek begon hij op achtjarige leeftijd al zijn eigen verhaaltjes te schrijven. Maar dankzij namen als Arthur C. Clarke en de Duitse SF serie Perry Rhodan begon het schrijven serieuze vormen aan te nemen. Zijn eerste uitgave is bij Uitgeverij Macc verschenen, het eerste deel uit de horrorserie Shadajaël; Genadeval.

Lees verder

Cathy Lombaerts

Cathy Lombaerts is in Antwerpen geboren in 1976. Als hoog sensitieve meid ontdekte ze al gauw dat tekenen en schilderen haar soelaas bood op momenten dat ze de drukte even wou ontlopen.

Heel jong begon ze verhaaltjes bij haar zelfgemaakte tekeningen te verzinnen
Lees verder

Mizt aan de Maas

Tessa van Rossen

Tessa is natuurlijk bekend geworden dankzij het Tv programma ‘Het Zesde Zintuig’ dat ze in 2008 won. In de jaren daarna was ze een regelmatige gast in ‘Het Zesde Zintuig – Plaats delict’.

Tessa doet echter veel meer…
Lees verder

Dagmar van der Krift

Dagmar (32) schrijft al gedichten en verhaaltjes vanaf het moment dat zij leerde schrijven. Op jonge leeftijd waren het meestal opdrachten voor school, maar vanaf de middelbare school werd het serieuzer. Boeken als “Krabat, Meester van de zwarte molen” van Otfried Preußler en “Koning van Katoren” van Jan Terlouw werden een inspiratie. Wegdromen in boeken en eigen geschreven verhalen was haar rustmoment in het drukke puberleven.

Lees verder

K.J. Van den Broeck

K.J. Van den Broeck is geboren in de winter van 1980. Ze woont in Antwerpen met haar gezin en houdt van lezen, reizen en genieten van het leven.

Omstreeks 2010 heeft de schrijfmicrobe haar gebeten. Aan korte teksten – hersenspinsels, hersenkronkels – had ze zich al gewaagd. Maar een volwaardig verhaal niet.  Uit de inkt van haar pen zijn de voorbije jaren twee manuscripten en een aantal korte verhalen gevloeid.

Lees verder

Karel Smolders

Volgens Ray Bradbury is science fiction de enige realistische vorm van literatuur, omdat geen enkel andere genre rekening houdt met verandering. Dit adagio indachtig schrijft Karel Smolders al van jonge leeftijd verhalen die over tijd en ruimte uitzwermen.

Lees verder