• Leuke en leerzame boeken voor kinderen

    bos

Epilepsie… of niet..? – Theo Barkel

Twee ongelooflijke maar waar gebeurde verhalen over de Nederlandse gezondheidszorg waarin de patiënt centraal staat. Een over een odyssee langs verschillende zieken huizen die in een paar jaar tijd zeker vier verschillende diagnoses opleverde. Het tweede verhaal vertelt hoe een jonge patiënt tot wanhoop wordt gedreven tussen de wil om te leven en een vreselijke pijn.

Prijs: € 14,95

Naar de webshop

Gebroken Hemel – Karel Smolders

 Elke vier eeuwen botst onze wereld met een andere. Een Spiegelwereld waar onbekende natuurwetten gelden. Magische krachten liggen er voor het grijpen.

 In 1619 probeerde een struikrover een doorbraak van de Spiegelwereld te forceren en een legendarische stadsbrand was het gevolg. Nu zijn er weer vierhonderd jaren om en een nieuwe botsing dreigt. 

€ 14,95

Naar de webshop

ARDA HET AARDRIJKKABOUTERTJE – DAGMAR VAN DER KRIFT

Arda het Aardrijkkaboutertje woont samen met haar vriendjes Senne de Rups en Burp de Koolmees in het Aardrijk en beleeft daar heel veel spannende avonturen. Met illustraties van Francien van Lang.

Heerlijk om zelf te lezen; voor te lezen aan kindjes vanaf 5 jaar of voor de jonge lezertjes vanaf 8 jaar. Korte maar leuke verhaaltjes met fijne illustraties. Ingrid Poisson, Boeklovers.

Prijs: €12,95

Naar de webshop

ARDA GAAT DE WERELD IN – DAGMAR VAN DER KRIFT

Arda het Aardrijkkaboutertje gaat de wereld i! Ze ontmoet een duif met geheugenverlies en de mysterieuze Fluisters. Maar ook een Snurkende berg en nog veel meer!

Heerlijk om zelf te lezen; voor te lezen aan kindjes vanaf 5 jaar of voor de jonge lezertjes vanaf 8 jaar. Korte maar leuke verhaaltjes met fijne illustraties. Ingrid Poisson, Boeklovers.

Prijs: €12,95

Naar de webshop

Wolkje’s Doe Boekje – Gé Ansems

Met Wolkje’s Doe Boekje besteden we aandacht aan de jonge lezertjes die ook graag kleuren en spelletjes doen, want het vertelt niet alleen het vrolijke verhaaltje van Wolkje die voor het eerst gaat regenen, maar er is ook uren kleurplezier

‘Fiep Westendorp-achtige tekeningen en lieve, aandoenlijke personages.’ Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant.

€ 3,95

Naar de webshop

Een nieuw begin – K.J. Van den Broeck

Na een huwelijk dat gedomineerd werd door mishandelingen besluit Katarina om haar man te verlaten. Haar broer Tom brengt haar onder bij een oude vriend, Jay. Bij Jay is ze veilig, maar gaandeweg komt ze erachter dat Jay een verleden heeft.

Prijs € 16,95

Binnenkort verkrijgbaar

GETEKEND DOOR DE OORLOG – NANCY WALBURG

Kees Verhagen is vijftien jaar oud als de oorlog echt doorbreekt in Broekhoven, Tilburg. Opgegroeid in een smokkelaarsfamilie brengt ook hij de oorlog smokkelend door. Dat dit niet zonder gevaar is, komt Kees snel achter.

‘Eindelijk kunnen wij, en ieder ander, nu het verhaal van ons opa lezen. Zoiets als in de tweede wereldoorlog mag nooit meer gebeuren.’  – Rian Besems-Donders

€ 12,95

Naar de webshop

Dylan Proosten, Vergeet mijn naam niet – Theo Barkel

Op 10 december 2011 had de toentertijd negentienjarige Dylan Proosten een bedrijfsfeest van de plaatselijke supermarkt waar hij in die tijd werkte.
Om kwart voor één ‘s nachts wordt de laatste foto gemaakt van hem…
Om twee uur rijdt de bus weer weg van de feestlocatie… zonder Dylan…

‘Het boek grijpt je bij de keel en laat je niet los. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in true ‘crime’. Drs. Can Kumru, NBD/Biblion.
€ 13,95

Naar de webshop